Jdi na obsah Jdi na menu
 


Speciály

Velcí a těžcí – 3. část

Včera, 12:34 Oznámení Komentáře

Tankisté,

dostat se až na vrchol technologického stromu není snadný úkol, především proto, že s přibývající výškou roste také počet větví a postup se stává komplikovanějším. V rámci oslav nadcházejícího 15. výročí společnosti Wargaming jsme se rozhodli vám pomoci dostat se na vrchol, abyste dosáhli na ty největší a nejšťavnatější plody, v tomto případě německého stromu.

V rámci třetího dílu nabídky Velcí a těžcí si můžete užívat následujících výhod:

30% slevy a 30% zvýšení příjmů u následujících německých těžkých tanků:

8. úroveň Pz.Kpfw. Tiger II
  9. úroveň E-75
  10. úroveň E-100

S těmito odměnami byste se měli na vrcholek německého technologického stromu dostat daleko snadněji. V mezičase ti z vás, kteří už tam byli, mají jedinečnou příležitost získat tato úžasná monstra levněji, zatímco hráči, kteří už je mají v garáži zakoupena, si mohou užívat většího množství kreditů za hry.

Pokud na dobrodružné výpravy stále vyrážíte s německými těžkými tanky, rozhodně se podívejte na video Královský Tiger, ve kterém jsou popsány veškeré důležité herní prvky, výkon a taktiky tohoto tanku.

Mějte na paměti, že avizované zvýšení kreditů a slevy budou dostupné pouze po dobu dvou týdnů, a to od 1. června 7:10 SELČ do 15. června 7:00 SELČ!

Léto s World of Tanks

Přichází léto – nejlepší čas pro odpočinek a užívání si života. Abychom vám zpříjemnili horké letní měsíce, připravili jsme spoustu novinek speciálně pro vás! Wargaming letos oslaví své 15. narozeniny a my jsme pro vás připravili mnoho událostí, soutěží, speciálů a turnajů. Všichni z vás budou mít příležitost se zůčastnit od 1. července do konce srpna.

 

Herní aktualizace

Nové aktualizace se nezadržitelně blíží! Čekejte nové mapy a nová vozidla, stejně jako mnoho menších úprav a zlepšení, které učiní hru ještě zábavnější než kdy předtím.

 

Obrovské události

Také jsme pro vás připravili mnoho obřích událostí, na které se již můžete těšit. První z nich je úplně nová kampaň klanových válek – zůčastněte se s přáteli bojů na globální mapě, splňte zadané úkoly a vyhrajte mnoho skvělých cen, speciálních medailí a především unikátní americký tank X. úrovně: M60

Pro všechny, kteří raději bojují v náhodných bitvách, jsme také naplánovali speciální soutěž. Bude to pro vás příležitost předvést své individuální schopnosti s téměř každým tankem ve hře a vyhrát tak parádní ceny počínaje zlaťáky a prémiovými tanky a konče sběratelskými předměty s podpisy autorů hry.

 

Větší a lepší speciály

Způsob, jakým fungují naše speciální akce ve hře bude toto léto značně přepracován, včetně nově přidaných bitev a mnoha nových ocenění. Očekávejte nejen rychlejší výcvik posádek a rychlejší výzkum nových vozidel, ale taktéž větší zisky kreditů a zkušeností.

Samozřejmě nás taktéž čeká největší událost vůbec – oslavy 15. narozenin Wargaming. U této příležitosti na vás čeká obrovský herní speciál společně s exkluzivním dárkem pro všechny, kteří se k nám připojí při oslavách této velké události.

 

Soutěže

Taktéž jsme pro vás připravili spoustu soutěží! Připravte veškeré své válečné schopnosti, bojové mistrovství a tvůrčí dovednosti, neboť ti nejlepší z vás budou odměněni hodnotnými cenami. Mimo soutěží z herního portálu a fóra, sledujte průběžně i naše profily na  a  a zvyšte tak své šance na výhru.

 

Setkání napříč Evropou Meet us across Europe

Chcete se s námi setkat osobně? Budete nás moci potkat například na srpnovém Gamescomu v německém Kolíně nad Rýnem. Přijďte nás zde navštívit a setkejte se s mnoha zajímavými osobnostmi.

Taktéž bude probíhat mnoho komunitních a offline akcí po celé Evropě. Pro více novinek ohledně akcí ve vaší zemi prosím sledujte fórum!

 

eSport události

Ať už se eSportu aktivně věnujete, nebo ho pouze rádi sledujete, máme pro vás připraveno mnohé. Finále prvního ročníku Wargaming Pro League se odehraje v DreamHack ve Švédsku. Celou tuto akci budeme podrobně sledovat a proto vám z ní nemusí vůbec nic uniknout. Druhý ročník Pro League se rozeběhne již brzy poté.

Také pro vás máme vaše oblíbené Wargaming turnaje, včetně Super 6 a Fun Cupu, které proběhnou toto léto.

 

Zůstaňte v kontaktu

Pro podrobnější informace o všech těchto akcích prosím sledujte naše stránky, fórum a profil na  a , ať vám nic neunikne.

Speciál: Totální zkáza!

Jste jeden z těch, kteří si myslí, že tank by měl vždy nést obrovské dělo a rozdávat drtivé poškození? Pokud ano, pak vás tato víkendová nabídka s dvojnásobnou porcí zkušeností pro posádku každého tanku ve hře potěší.

A pokud se o velké, extrémně výkonné zbraně nezajímáte, tak se nebojte, protože pro vás máme velkou porci zábavy, a to v jejich ničení! Pokud dokážete být efektivním spoluhráčem, chcete si na věž umístit popisky nebo přeškolit posádku, je víkendový speciál Totální zkáza navržen přímo pro vás. Podívejte se na bonusy dostupné během této akce:

 

Dvojnásobek zkušeností pro posádku 

To znamená, že všichni členové posádky všech vozidel v garáži se budou učit rychleji.

Dobrý tým je ten, který má zkušenosti! 


Hon na trofeje: Spojenec

Pokaždé, když získáte medaili Spojenec poškozením více nepřátelských vozidel, které zničí vaši spoluhráči, než jakýkoliv jiný hráč, budete okamžitě odměněni 15 000 kredity zdarma.

Buďte připraveni střílet na každý pohyb ve křoví!

 


50% zvýšení výdělků a 50% sleva na následující vozidla:

Vozidllo

Typ

Úroveň

Název

Národ

 

 

3.

SU-26 

Sovětský svaz 

 

 

4.

AMX 105AM 

Francie 

 

 

4.

Somua SAu-40 

Francie 

 

 

4.

M7 Priest 

USA

 

 

4. 

T40 

USA

 

 

4. 

Hetzer 

Německo

 

 

5.

AT 2 

Británie 

 

 

5.

Hummel 

Německo

 

30% zvýšení výdělků a 30% sleva na následující vozidla:

Vozidlo 

Typ

Úroveň

Název 

Národ 

 

 

6.

SU-100 

Sovětský svaz 

 

 

6.

KV-2 

Sovětský svaz 

 

 

6.

ARL 44 

Francie 

 

 

7.

T29 

USA

 

 

7.

Pz.Kpfw. VI Tiger (P) 

Německo

 

 

7.

Black Prince 

Británie 

 

 

7.

IS-2 

Čína 

 

Získejte všechny tyto nástroje zkázy se slevou a v každé bitvě vydělávejte více kreditů. Můžete se těšit na poškození, které způsobíte tento víkend!

 

50% sleva na přeškolení posádky 

Přeškolte vaši posádku do služby v jiném tanku za polovinu obvyklé ceny, ať už používáte zlaťáky (a ponecháte si veškeré jejich znalosti odesláním do tankové akademie) nebo kredity (a ponecháte si 75 % jejich předchozích znalostí díky škole pro regimenty).

Nepropouštějte nejlepší tankisty, místo toho je přeškolte!


Až 50% sleva na nápisy 

Chcete-li říct něco navždy (za zlaťáky) nebo pouze na chvíli (za kredity), bude vás tento nápis na tanku stát podstatně méně.

Vyjádřete se!

 

Chcete-li se účastnit víkendu Totální zkáza, jednoduše otevřete vaši garáž od soboty 1. června 07:10 do úterý 4. června 07:00 SELČ.

 

Nezapomeňte na další probíhající nabídky a uvidíte, co všechno dokážete zničit.

Tank měsíce

50% slevy  a 30% příjem kreditů navíc s tanky Churchill I a Churchill VII

Velcí a těžcí Slevy a kredity navíc u nejtěžších německých tanků.
Náhodné slosování Slevy a zkušenosti posádky navíc u čínských tanků až po tank T-34-1.